Vuosi 2021

YLEISTÄ
Vuosi 2021 oli seuran 36. toimintavuosi. Koronaepidemia vaikutti varsin lamauttavasti seuran kaikkeen toimintaan. Toimintavuoden lopussa seurassa oli jäseniä 184 joista lapsijäseniä 28.

KOKOUKSET
Hallitus kokoontui toimintavuoden aikana 3 kertaa. Seuran sääntömääräinen vuosikokous pidettiin koronatilanteen vuoksi vasta 22.6.2021 Kesäkahvila Lempissä. Esillä olivat sääntöjen määräämät asiat, mm. vuoden 2020 toimintakertomus ja täytettävät hallituspaikat. Läsnä oli 10 jäsentä, jotka valitsivat puheenjohtajaksi Emilia Hietalan.

TOIMINNANTARKASTAJA

Varsinainen toiminnantarkastaja oli Jonna Knuuti ja varatarkastaja Pirkko Torkkel.

TIEDOTTAMINEN
Sääntömääräisestä vuosikokouksesta ilmoitettiin jäsentiedotteen ja seuran ilmoitustaulun lisäksi yleisellä ilmoituksella Kunnallislehdessä 11.6.2021. Seuran tapahtumista ilmoitettiin jäsentiedotteilla ja ilmoitustaululla. Jäsentiedotteita postitettiin 2 kpl (kesä, syksy). Ajankohtaisista tapahtumista tiedotettiin myös kotisivujemme (www.harvaluotoseura.com) lisäksi seuran omalla facebook-sivulla (Harvaluotoseura ry) sekä Harvaluodon yleisellä facebook-sivulla (Harvaluoto).

JÄSENMAKSU

Aikuisten jäsenmaksu oli poikkeusolojen vuoksi vain 5 euroa ja kotona asuvien lasten jäsenmaksu oli 0 euroa. Uusille jäsenille liittymisvuoden jäsenyys on ollut ilmainen.

TEATTERI
Suomen suosituin vatsastajapuhuja ja TikTok-tähti Sari Aalto veti hulvattoman koko perheen esityksensä Kesäkahvila Lempin pihalla 24.7.2021 klo 14. Tapahtuman päätteeksi oli Sarin ”meet&greet” sisältäen mm. fanikorttien jakoa. Yleisöä oli paikalla varsin runsaasti ja tilaisuus oli pääsymaksuton.


LIIKUNTA- JA HARRASTUSTOIMINTA


Talven 2020-21 ns. latu- ja kenttämestarien (Tarvo Kotamäki, Jouni Kurki, Marko Peltola, Tuomo Ylikoski) arvokasta toimintaa talviliikuntaharrastusten mahdollistajina tuettiin seuran toimesta pienillä polttoainekorvausmaksuilla.

Harvaluodon Kymppi juoksutapahtuma järjestettiin sunnuntaina 5.9.2021 klo 11-14. Lähtö ja paluu kunnan uimarannalla. Ajanotto ja merkityt reitit 5km ja 10km, sarjat naisille ja miehille. Osallistumismaksu 12€ (ennakkoon ilm. 10€), osallistujia oli 19 henkilöä. Reitti oli saamamme palautteen mukaan mukavan vaihteleva. Juoksun jälkeen oli mahdollista saunoa, uida ja juoda kahvitkin samaan hintaan sisältyen.

Harvaluotoseuran hallitus vuonna 2021:

Puheenjohtaja: Emilia Hietala

Jäsenet: Koskenvoima Tapio, Kotamäki Soili, Kotamäki Tarvo, Lilja Kirsti, Mäkeläinen Ritva,

Ollinen Martti, Ollinen Taru, Peltola Marko, Peltola Mia ja Seppälä Seppo.