Vuosi 2016

YLEISTÄ

Vuosi 2016 oli seuran 31. toimintavuosi. Toimintavuoden lopussa seurassa oli aikuisjäseniä 169 ja lapsijäseniä 27. Puheenjohtajana toimi Minna Hamarila.

KOKOUKSET

Hallitus kokoontui toimintavuoden aikana 8 kertaa.

Seuran sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 22.3. Piikkiön kirjaston kokoustilassa. Esillä olivat sääntöjen määräämät asiat, mm. vuoden 2015 toimintakertomus ja täytettävät hallituspaikat. Läsnä oli 11 jäsentä, jotka valitsivat puheenjohtajaksi Minna Hamarilan.

TOIMINNANTARKASTAJA

Varsinainen toiminnantarkastaja oli Jonna Knuuti ja varatarkastaja Pirkko Torkkel.

TIEDOTTAMINEN

Sääntömääräisestä vuosikokouksesta ilmoitettiin jäsentiedotteen ja seuran ilmoitustaulun lisäksi yleisellä ilmoituksella Kunnallislehdessä.

Seuran tapahtumista ilmoitettiin jäsentiedotteissa sekä ilmoitustaululla. Jäsentiedotteita postitettiin 2 kpl (kesäkuu, marraskuu).

Kesäpäivän tiedotuskortteja jaettiin mm. postilaatikoihin lähes 300 kpl.

Ajankohtaisista tapahtumista tiedotettiin kotisivun (www.harvaluotoseura.com) lisäksi seuran omalla facebook-sivulla (Harvaluotoseura ry) sekä Harvaluodon yleisellä facebook-sivulla (Harvaluoto).

JÄSENMAKSU

Aikuisten jäsenmaksu oli 10 euroa ja kotona asuvien lasten jäsenmaksu oli 2 euroa. Uusille jäsenille liittymisvuoden jäsenyys on ilmainen.

KESÄPÄIVÄ

Harvaluodon kesäpäivää vietettiin lauantaina 23.7. Harvaluodon uimarannan leirikatoksella. Ohjelmassa oli kesätori klo 11 -15. Torilla kävi mukavasti väkeä.

TALKOOVÄEN VIRKISTYSJUHLA

Perjantaina 16.9. klo 18 järjestettiin Pyölinrannassa Kesäpäivän talkooväen virkistysjuhla, ruokailua ja mukavaa yhdessäoloa. Osallistujia oli 16.

HARVALUODON PIKKUJOULUNUOTIO

Sunnuntaina 27.11. klo 15-18 järjestettiin Tehirannassa saarelaisten puurojuhla. Seura tarjosi riisipuuroa ja sekahedelmäkiisseliä, glögiä ja lämmintä mehua, pipareita. Ulkona grillikatoksessa grillattiin seuran tarjoamat makkarat. Joulupukki kävi jakamassa lapsille

makeaa suuhunpantavaa.

KOULUTUS- JA OPINTOTOIMINTA

Harvaluodon suunnan koululaisille myönnettiin neljä 50 €:n stipendiä:

2 kpl Piikkiön Yhtenäiskoulu, 1 kpl SKY Toivonlinna, 1 kpl Valkeavuoren koulu.

Piikkiö-Seura järjesti Pontelassa 8.10. tilaisuuden, jonka aiheena oli Arkistolaitos ja kotiseutukuvien tallennustietokanta. Osallistujina meiltä 2 henkeä.

LIIKUNTA- JA HARRASTUSTOIMINTA

Turun Kädentaitomessuille 20.3. osallistui pieni ryhmä omin kyydein.

Linturetki toteutettiin sunnuntaina 10.4. Jari Kårlundin johdolla. Matkat tehtiin omin autoin ja eväin aloittaen klo 6.00 Harvaluodon uimarannalta saaren muihin lintukohteisiin. Osallistujia oli 10.

Harvaluodon ympärikävely järjestettiin ”koulun kentältä sahannokan alueelle” sunnuntaina 21.8. klo 12-16. Osallistujia oli 7.

TEATTERIRETKET

Teatteriretki järjestettiin Saloon (Kaunotar ja Hirviö) 9.1. Matkat tehtiin pienehkön

osallistujamäärän (11 hlö) vuoksi omin kyydein.

Teatteriretkelle Helsinkiin (Kaktuksen kukka) 13.2. osallistui 22 henkilöä. Harvaluotoseura maksoi bussikuljetuksen kustannuksista runsaan puolet.

Harvaluotoseuran hallitus vuonna 2016:

Puheenjohtaja: Minna Hamarila

Varsinaiset jäsenet:

1. Kangas Maarit (varapuheenjohtaja)

2. Koskenvoima Tapio (taloudenhoitaja)

3. Kotamäki Soili

4. Lehto Tuula

5. Lilja Kirsti

6. Ollinen Taru

7. Peltola Marko

8. Tähtinen Saara (sihteeri)

Varajäsenet:

1. Knuuti Juuso

2. Lilja Janina

3. Louhelainen Saija-Riikka

4. Mäkilä Teemu

5. Mänty Juha

6. Peltola Mia

7. Salonen Sari

8. Virranheimo Mari