Jäsentiedote

Jäsenkirje 2 2022.pdf
Jäsenkirje kevät _2022.pdf
jäsentiedote_2_2021_joulujuhla_peruttu.pdf


Harvaluotoseuran jäsenkirje joulukuu 2020


Vuosi 2020 Poikkeuksellinen kuvaa varmasti monen mielestä vuotta 2020. Korona on vaikuttanut myös vahvasti Harvaluotoseuran tämänvuotiseen toimintaan. 35-vuotisjuhlavuoden tapahtumat olemme yksi toisensa jälkeen joutuneet perumaan. Keväällä seuran Facebook-sivujen kautta toteutimme t-paitakilpailun etäyhteyksin. 35-vuotisjuhlan kunniaksi saimme hienon paidan kaikille Harvaluodon ystäville. Syksyinen juoksutapahtuma Harvaluodon kymppi on jo muodostunut perinteeksi, ja sen saimme tänäkin vuonna onneksi toteutettua! Tunnelma oli jälleen kerran energisen iloinen.

Poikkeuksellista vuoteen tuo myös pitkäaikaisen Harvaluotoseuran puheenjohtajamme Minnan jääminen pois tehtävästään. Minna oli vuosia aktiviinen toimija seurassamme ja mahdollisti kaudellaan paljon uutta samalla kunnioittaen seuran perinteitä. Yksi ikimuistoisimmista tapahtumista oli Siltatanssit vuonna 2017. Siltatansseilla haluttiin kunnioittaa vanhan lossin aikaa - usein saaressa kuulee vieläkin kysymyksen ”Oletko lossilla vai sillan kautta tullut”.

Kiitos Minnalle isosta panoksestasi seurassamme!


Vuosi 2021 Muutosten myötä etsimme uusia aktiivisia toimijoita mukaan seuramme toimintaan. Seuran kautta pääsee tutustumaan saaren yhteisöön ja tulee helpommin tutuksi naapureiden kanssa ja osaksi yhteisöä. Vaikka toivommekin uusien tuovan mukanaan uutta energiaa, ideoita ja ajatuksia toimintaan, ei tarvitse pelätä, yhdessä asioita tehdään ja uutena pääsee alussa rauhassa tutustumaan toimintaan. Jos sinulla heräsi kiinnostus, ota meistä kehen vaan yhteyttä, niin kerromme lisää. Keväällä onkin tulossa seuran vuosikokous, jossa valitaan uusia hallituksen jäseniä ja ennen kaikkea uusi puheenjohtaja.


Talvi Meiltä saaressa ympäri vuoden asuvilta saattaa usein arjen keskellä unohtua saaremme ainutlaatuisuus. Itse siihen havahtuu, kun vierailijat ihastelevat saartamme. Tämän syksyn aikana on tullut lähdettyä aamuvarhaisella kameran kanssa liikkeelle ympäri saarta. Jotain taianomaista on hetkissä auringon noustessa sillalla samalla kun ensimmäiset kalastajat laskevat veneitään. Tai kun uimarannan hiljaisuudessa odottaa auringon pilkistävän sumun keskeltä yhdessä toisten aamuvirkkujen kuvaajien kanssa. Saareltamme löytyy upeita paikkoja, liikkuu täällä siten autolla, kävellen tai veneellä. Haastankin sinut ottamaan kuvia näistä hetkistä ja paikoista, jotka saa sinut hyvälle tuulelle ja kuvastaa sinun Harvaluotoasi, niin arjessa kuin juhlassakin. Näitä kuvia voi jakaa kaikkien iloksi Harvaluotoseuran facebook-sivuilla tunnisteella #minunharvaluotoni.


Ensi vuosi toivottavasti tuo helpotuksen koronatilanteeseen, jolloin voimme taas kohdata saaren yhteisissä tapahtumissa. Tätä kovasti seurassa odotamme.


Haluamme toivottaa koko Harvaluotoseuran hallituksen toimesta kaikille sydämeltään Harvaluotolaisille oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2021!


Jouluisin terveisin varapuheenjohtaja Maarit