Vuosi 2015

YLEISTÄ

Vuosi 2015 oli seuran 30. toimintavuosi. Toimintavuoden lopussa seurassa oli aikuisjäseniä 170 ja lapsijäseniä 27. Puheenjohtajana toimi Minna Hamarila.

KOKOUKSET

Hallitus kokoontui toimintavuoden aikana 9 kertaa.

Seuran sääntömääräinen vuosikokous pidettiin tiistaina 31.3. Piikkiön kirjaston kokoustilassa. Esillä olivat sääntöjen määräämät asiat, mm. vuoden 2014 toimintakertomus ja täytettävät hallituspaikat. Läsnä oli 8 jäsentä, jotka valitsivat puheenjohtajaksi Minna Hamarilan.

TOIMINNANTARKASTAJA

Varsinainen toiminnantarkastaja oli Pirkko Torkkel ja varatarkastaja Marjaana Leppäkoski.

TIEDOTTAMINEN

Sääntömääräisestä vuosikokouksesta ilmoitettiin jäsentiedotteiden ja seuran ilmoitustaulun lisäksi yleisellä ilmoituksella Kunnallislehdessä.

Seuran tapahtumista ilmoitettiin jäsentiedotteissa sekä ilmoitustaululla. Jäsentiedotteita postitettiin 3 kpl. Kesäpäivän tiedotuskortteja jaettiin mm. postilaatikoihin lähes 300 kpl.

Hankittiin purjekankainen Kesäpäivä-mainosbanderolli.

Ajankohtaisista tapahtumista tiedotettiin kotisivun (www.harvaluotoseura.com) lisäksi seuran omalla facebook-sivulla (Harvaluotoseura ry) sekä Harvaluodon yleisellä facebook-sivulla (Harvaluoto).

JÄSENMAKSU

Aikuisten jäsenmaksu oli 10 euroa ja kotona asuvien lasten jäsenmaksu oli 2 euroa. Uusille jäsenille päätettiin antaa kuluvan vuoden jäsenyys ilmaiseksi.

KESÄPÄIVÄ

Harvaluodon kesäpäivää vietettiin lauantaina 25.7. Harvaluodon uimarannan leirikatoksella. Ohjelmassa oli kesätori klo 12 -15 ja tanssit klo 19-01. Alkuillan musiikista vastasi DJ Otto Peltomaa (vapaa sisäänpääsy) ja loppuiltaa tahditti RKO. Torilla kävi mukavasti väkeä, mutta iltatilaisuuteen myytiin vain 25 lippua.

TALKOOVÄEN VIRKISTYSJUHLA

Perjantaina 25.9. klo 18 järjestettiin Tehirannassa Kesäpäivän talkooväen virkistysjuhla, ruokailua ja mukavaa yhdessäoloa. Osallistujia oli 18. Puoli tuntia ennen juhlan alkua pidettiin Tehirannassa myös hallituksen kokous.

HARVALUODON PIKKUJOULUNUOTIO

Sunnuntaina 29.11. klo 15-18 järjestettiin Tehirannassa saarelaisten puurojuhla. Seura tarjosi riisipuuroa ja sekahedelmäkiisseliä, glögiä ja lämmintä mehua, pipareita. Ulkona grillikatoksessa grillattiin seuran tarjoamat makkarat. Joulupukkikin kävi jakamassa lapsille makeaa suuhunpantavaa.

KOULUTUS- JA OPINTOTOIMINTA

Harvaluodon koululaisille (siirtyjille luokalta 6 -> 7 ja luokalta 9 ->) myönnettiin neljä 50 €:n stipendiä: 2 kpl Piikkiön Yhtenäiskoulu, 1 kpl SKY Toivonlinna, 1 kpl Valkeavuoren koulu.

LIIKUNTA- JA HARRASTUSTOIMINTA

Suunnitellut tapahtumat Laskiaisrieha (15.2.) ja Talvirieha (22.2.) jouduttiin perumaan kehnon sään vuoksi.

Harvaluodon ympärikävely, ”saaren historiikkikävely” järjestettiin 23.8. klo 12-16.

Osallistujia oli 14.

Linturetki toteutettiin sunnuntaina 12.4. Jari Kårlundin johdolla. Matkat tehtiin omin autoin ja eväin aloittaen klo 6.00 Harvaluodon uimarannalta saaren muihin lintukohteisiin. Osallistujia oli 8.

TEATTERIRETKET

Kesäteatteriretki järjestettiin Mattelmäen rälssitilalle sunnuntaina 2.8. Teatteri Terve Tytön musiikkikomediaesitykseen ”Mökkimania”. Osallistujia oli 25.

Harvaluotoseuran hallitus vuonna 2015:

Puheenjohtaja: Minna Hamarila

Varsinaiset jäsenet:

1. Kangas Maarit (varapuheenjohtaja)

2. Koskenvoima Tapio (rahastonhoitaja, sihteeri)

3. Lehto Tuula

4. Lilja Kirsti

5. Louhelainen Saija-Riikka

6. Ollinen Taru

7. Torkkel Markku

8. Virranheimo Mari

Varajäsenet:

1. Heino Mari

2. Knuuti Jonna

3. Knuuti Juuso

4. Lilja Janina

5. Mauro-Vuorinen Pirkko

6. Mäkilä Teemu

7. Mänty Juha

8. Salonen Sari