Vuosi 2014

YLEISTÄ

Vuosi 2014 oli seuran 29. toimintavuosi. Toimintavuoden lopussa seurassa oli aikuisjäseniä 180 ja lapsijäseniä 29. Puheenjohtajana toimi Minna Hamarila.

KOKOUKSET

Hallitus kokoontui toimintavuoden aikana 11 kertaa.

Seuran sääntömääräinen vuosikokous pidettiin tiistaina 25.3. Harvaluodon koululla. Esillä olivat sääntöjen määräämät asiat, mm. vuoden 2013 toimintakertomus ja täytettävät hallituspaikat. Läsnä oli 13 jäsentä. Uutta puheenjohtajaa ei löytynyt, joten järjestettiin ylimääräinen kokous tiistaina 22.4. Harvaluodon koululla. Läsnä oli 10 jäsentä, jotka valitsivat uudeksi puheenjohtajaksi Minna Hamarilan.

TOIMINNANTARKASTAJA

Varsinainen toiminnantarkastaja oli Pirkko Torkkel ja varatarkastaja Marjaana Leppäkoski.

TIEDOTTAMINEN

Sääntömääräisestä vuosikokouksesta ja ylimääräisestä kokouksesta ilmoitettiin jäsentiedotteiden ja seuran ilmoitustaulun lisäksi yleisellä ilmoituksella Kunnallislehdessä.

Seuran tapahtumista ilmoitettiin jäsentiedotteissa sekä ilmoitustaululla. Jäsentiedotteita postitettiin 3 kpl. Kesäpäivän tiedotuskortteja jaettiin mm. postilaatikoihin lähes 300 kpl.

Ajankohtaisista tapahtumista tiedotettiin kotisivun (www.harvaluotoseura.com) lisäksi seuran omalla facebook-sivulla (Harvaluotoseura ry) sekä Harvaluodon yleisellä facebook-sivulla (Harvaluoto).

JÄSENMAKSU

Aikuisten jäsenmaksu oli 10 euroa ja kotona asuvien lasten jäsenmaksu oli 2 euroa.

KESÄPÄIVÄ

Harvaluodon kesäpäivää vietettiin 26.7. Harvaluodon koululla. Ohjelmassa oli tori klo 11 -15. Lopuksi huutokaupattiin monenlaista irtaimistoa koululta, mm. piano,höyläpenkkejä, vanha kello, kaappeja, tuoleja, puusukset ja paljon muuta jäämistöä. Lapsille oli pihalla oma pomppulinna.Torilla kävi mukavasti väkeä ja sää oli todella helteisen kuuma.

JOULUJUHLA

Sunnuntaina 7.12. klo 15-18 järjestettiin Tehirannassa saarelaisten puurojuhla, johon osallistui noin 50 henkeä. Seura tarjosi riisipuuroa ja hedelmäkiisseliä, glögiä ja lämmintä mehua, pipareita. Ulkona grillikatoksessa grillattiin seuran tarjoamat makkarat, keskusteltiin ja laulettiin joululauluja. Vuoden luotolaista ei tänäkään vuonna valittu.

KOULUTUS- JA OPINTOTOIMINTA

Harvaluodon koululle myönnettiin neljä, 2x50 €:n ja 2x25€ stipendiä edellisvuosien mukaisesti jaettavaksi kevätjuhlassa.

LIIKUNTA- JA HARRASTUSTOIMINTA

Harvaluodon koululla jumpattiin vuoden alusta kesään asti Kirsti Liljan johdolla.

Laskiaisrieha (2.3.) Jouduttiin perumaan kehnon sään vuoksi.

RETKET

TEATTERIRETKET

Lauantaina 18.1. tehtiin teatteriretki Porin teatteriin, ”Hillitön hotelli”-näytökseen. Osallistujia oli 33.

Sunnuntaina 13.4. toteutettiin Harvaluodon koulun oppilaille ja heidän sisaruksilleen tarkoitettu teatteriretki Salon teatteriin, Peppi Pitkätossu-esitykseen. Osallistujia oli 36.

Kesäteatteriretki järjestettiin Mattelmäen rälssitilalle sunnuntaina 3.8. esitykseen, ”Vihille vaikka väkisin”. Osallistujia oli 30.

Kaarina-teatteriin mentiin sunnuntaina 23.11. katsomaan Veikko Lavin lauluihin pohjautuvaa musiikkinäytelmää ”Takinkääntäjä”. Mukana 28 henkeä.

MUUT RETKET

Suunnitellulle retkelle Särkänniemeen lauantaina 12.7. ei tullut kylliksi ilmoittautuneita, eikä retki toteutunut.

VALOKUVANÄYTTELY

Vuosikokouksen yhteydessä 25.3. oli koululla myös esillä valokuvanäyttely Harvaluodon vaiheista.

Harvaluotoseuran hallitus vuonna 2014:

Puheenjohtaja: Minna Hamarila

Varsinaiset jäsenet:

1. Kangas Maarit (varapuheenjohtaja)

2. Koskenvoima Tapio (rahastonhoitaja, sihteeri)

3. Lehto Tuula

4. Lilja Kirsti

5. Ollinen Taru

6. Salonen Sari

7. Torkkel Markku

8. Virranheimo Mari

Varajäsenet:

1. Heino Mari

2. Knuuti Jonna

3. Knuuti Juuso

4. Lilja Janina

5. Louhelainen Saija-Riikka

6. Mauro-Vuorinen Pirkko

7. Mäkilä Teemu

8. Mänty Juha