Menneitä tapahtumia

Helmikuu 2021


Nyt on mitä parhaimmat talviulkoilusäät ja tässä muistutuksena että saaressa on talkoilla tehty mahtavat hiihtoladut sekä jäädytetty luistelukenttä. Kentällä on arkisin valaistus ajastimella n. 16:30-20:30 ja viikonloppuisin La-Su tarpeen mukaan.

Kentän liikuntakopin vieressä on nuotiopaikka ja kopissa on klapeja. Klapeja saa myös tuoda mukanansa.

Roskista ei ole joten vie roskat mukanasi.

Sunnuntaina 14.2.2021 on Ystävänpäivä ja myös Laskiaissunnuntai ja luvassa myös kaunis sää, joten siinä hyvä syy lähteä ulos reippailemaan.

Huolehditaan turvaväleistä ja noudatetaan koronasuosituksia ja nautitaan hienosta talvesta!

2020

Harvaluodon kymppi juostiin 6.9.2020 hyvässä säässä ja iloisissa tunnelmissa.

Kiitokset kaikille osallistujille!

Tapahtuman sponsoreina olivat tänä vuonna Sarokas ja Pop-Pankki Piikkiö

Hei Harvaluotolaiset,

Näinä poikkeuksellisina aikoina haluamme Harvaluotoseurasta tarjota apua kauppa- ja apteekkiostosten tekemiseen.

Jos olet tilanteessa, että et pääse itse (karanteenin tai sairauden takia) kauppaan ja/tai apteekkiin, voit olla yhteydessä meihin.

Yhteydenotot arkisin klo 16 jälkeen:

Taru p. 040 730 1643

Mia p. 040 703 3345

Irma p. 044 355 5048

Tuija p. 040 060 7023

Soita ja sovitaan käytännöistä.

Ps. Jos sinulla on mahdollisuus ja halu liittyä "kaupparinkiin", laita viestiä, niin lisätään yhteystietosi ilmoitukseen.

2019

Harvaluodon kymppi syksyllä 2019!
Harvaluodon kymppi juostiin 8.9.2019 iloisissa tunnelmissa.
Kiitokset kaikille osallistujille!
Kiitos tapahtumaa tukeneille:
-POP Pankki Piikkiö
-K-Supermarket Piikkiö
-Kuntec
Lopuksi vielä kiitos uimarannan hoitaja Rauno Jerkulle!

Kympin ja viiden kilometrin reitit kierretään vastapäivään. Lähtö ja maali on uimarannalla. Molemmat matkat lähtevät samaa reittiä metsäpolkujen kautta Pahanportaantielle, sieltä Krupuntien kautta Harvaluodontielle ja edelleen vasemmalle Vaskisnenäntielle. Reitit kulkevat peltojen halki Uudentalontielle, jossa on ensimmäinen juoma-asema. Tässä reitit erkanevat, viitonen oikealle, kymppi vasemmalle.

Viiden kilometrin reitti kulkee Uudentalontietä Harvaluodontielle, jota pitkin juostaan uimarannan tienhaaraan saakka, ja edelleen Krupuntietä uimarannalle maaliin.

Kympin reitti jatkaa Uudentalontietä vasemmalle, mäkeä ylös ja polkua pitkin Luoto-Tuorlantielle, jossa käännytään oikealle. Luoto-Tuorlantieltä käännytään vasemmalle Länsirannantielle, sieltä polkua pitkin Säkinperäntielle, jossa on toinen juoma-asema. Säkinperäntieltä käännytään oikealle mäkeä alas Harvaluodontielle, ja heti seuraavasta tienhaarasta jyrkästi oikealle ylämäkeen Luoto-Tuorlantielle. Paluumatkalla käännytään vasemmalle alkumatkan reitille metsän poikki ensimmäiselle juoma-asemalle, jossa voi tankata uudelleen. Loppumatka on samaa reittiä kuin viitosen loppumatka.

Reitit merkitään, ja matkan varrella on oppaita näyttämässä tietä.

Reitillä on polkuja, hiekkateitä ja asvalttia, mäkiä ylös ja alas, ja tietenkin silmiä hivelevät maisemat. Maalissa kaikille osallistujille sauna ja uinti.

2018

Kuulumisia
Kenttä keskellä Harvaluotoa (ent. koulun kenttä Sahantien varrella) on kunnostettu Harvaluotoseuran ja talkoolaisten toimesta kaikkien saarelaisten käyttöön.
Kesäisin kentällä voi pelata jalkapalloa ja beachvolleyta.
Talvisin kenttä on jäädytetty luistelijoiden iloksi. Myös valaistus!
Kentän laidalle on talkoovoimin rakennettu luistelukoppi ja nuotiopaikka.
Tähän kaikkeen on saatu avustuksia paikallisilta yrittäjiltä ja Kaarinan kaupungilta.
Laskiaisrieha, pääsiäistulet sekä monet spontaanit makkarajuhlat luistelijoiden toimesta ovat tuoneet elämää talviselle kentälle. Kesällä on kesätapahtumien vuoro.